Dizajn: Architects Årstiderne Arkitekter
Lokacija:  Kopenhagen, Danska
Površina: 3000 m2
Godina projektovanja 2017
Fotografije: Mads Frederik Architectural Photography

NNE

U oktobru 2017. godine danska advokatska kancelarija Lundgrens preselila se u novi poslovni prostor od 3000 m2 u severnom delu Kopenhagena. Studio Årstiderne Arkitekter uradio je projekat za enterijer koji kreira profesionalnu atmosferu u jednostavnom i funkcionalnom prostoru.

03, Lundgrens_ GUBI, DCW EDITION, IDC BEOGRAD

Enterijer se sastoji od betonskih površina na plafonu sa vidljivim instalacijama, tamnim podom i luksuznim tkaninama na staklenoj fasadi. Svi navedeni elementi enterijera svojom teksturom i taktilnošću stvaraju kontraste koji naglašavaju pojedinačne elemente u prostoru.

U salama za neformalne sastanke, nalaze se visoke stolice Gubi, Beetle Chair, dizajn GamFratesi. Velika sala sa staklenim zidovima ispunjene je tapaciranim stolicama Gubi, Beetle Meeting Chair sa rotirajućom bazom. U istoj prostoriji nalaze se lusteri kompanije DCW éditions, model  Here comes the Sun, dizajn Bertrand Balas.

NNE

Više informacija o proizvodima kompanija Gubi i DCW éditions možete dobiti u salonu nameštaja i rasvete IDC, LUKA BEOGRAD, Žorža Klemansoa 24, 11 000 Beograd. Telefon: 011 303 7 303  E – Mail: info@idc.rs