SL 01 HAY, IDC

Arhitekte Silvia Rocio, Mariana Póvoa i Esse studio uradili su dizajn za poslovni prostor IT kompanije Pure koja je proizvela android aplikaciju “Hook Up 4 Awasome People”. Enterijer ima 60 m2 i nalazi se na prizemlju poslovne zgrade smeštene blizu parka Campo Grande u Lisabonu.

SL 02 HAY, IDC

Prostor je fleksibilan. Dugim zavesama koje se pomeraju po šinama pričvršćenim za plafon, formiraju se različiti ambijenti.

SL 03 HAY, IDC

SL 04 HAY, IDC

Arhitekte su za opremanje enterijera izabrali nameštaj danske kompanije Hay. Za Conference Room odabrane su crne stolice – model AAC 24, za prostoriju sa kružnim stolom za Skype razgovore odabrane su stolice – model AAC 27 a za prostor uz kuhinju barske stolice – model AAS 38. Svi navedeni komadi nameštaja su dizajn danskog dizajnera Hee Welling-a.

SL 05 HAY, IDC

Drvene površine na zidovima, duge pokretne zavese oker boje, nameštaj danskog proizvođača Hay kao i viseće svetiljke brenda Flos kreiraju prepoznatljiv poslovni prostor koji ispunjava sve funkcionalne zahteve savremenih IT kompanija.

SL 06, HAY, IDC

SL 07, HAY, IDC

U sobi za predah nalazi se niski sto bele boje – model DLM, dizajn Thomas Bentzen.

Više informacija o proizvodima kompanije Hay, možete dobiti u salonu nameštaja i rasvete IDC, na adresi LUKA BEOGRAD, Žorža Klemansoa 24, 11000 Beograd. Telefon: 011 303 7 303  E-Mail: info@idc.rs